Email marketing – Brug popup og få flere medlemmer til dit nyhedsbrev i din webshop

Email marketing  – Brug popup og få flere medlemmer til dit nyhedsbrev i din webshop

Popups, ja – de fungere om du kan li’ det eller ikke. Her er hvordan du kan komme til at få mere ud af popup og skabe en masse medlemmer til din email marketing og nyhedsbrev.

Har du en webshop er det must at køre med en popup.
Du arbejder sikkert hårdt for at skabe trafik til din webshop, og du køre give kampagner på fx Facebook Pinterest, adwords … arbejde rmed content og SEO … Så hvorfor ikke lave en god popup der også sikre at du får din egen kanal at arbejde med?

Email marketing har et return på ROI på 40 – tallene flyver gennem luften omkring dette, men ét står tilbage. Email og nyhedsbreve er det eneste du SELV med sikkerhed kan styre og bestemme hvad og hvornår du vil sende det ud.

Design er afgørende
Det er i designet af din poup, og ikke mindst brugen af værktøjet, der med til at sikre at du får mest muligt ud af et poup-system på dit site eller i din webshop.

En af de klare findings er at du skal bruge et billede i dit design, og det undersøtte budskabet og dit design omkring din shop.

Design af en popups er også et spørgsmål hvor du skal vise dem henne, her er et par tids:

Vis en popup i kurven
Gør du dette, så lad der gå 4 til 8 sek inden den kommer frem. Tilbyd en rabat, fri fragt eller andet der med til at få brugeren på siden til at udfylde. Når det er udfyldt, skal brugen ikke over på en landing, men blive på siden – og rabat skal trækkes fra automatisk.

Antallet af felter i din tilmelding
Det er en gammel sandhed; Jo mere data men beder om jo mindre tilmeldinger får man ud af sine popups. Dog er der en finding her der MEGET interessant. Gennem en test på 100.000 visninger, har det vist sig at man får en bedre konvertering hvis man beder om 2 ting fra brugeren. Navn og email … sjovt – Kommer man op på 3 ting man ønsker udfyld falder effektiviteten signifikant.

#popups #emails #emailmarketing #morningshow #emailmarkering #blaesbjerg #webshop

Free Tips Here
Get the latest tips first.
We respect your privacy.
Free Marketing Tips
Get The Latest Tips Here.
We respect your privacy.

Digital Marketing

Advertise Here

Video Marketing

Pay Per Click

Advertise Here